Lainattavat opetusmateriaalit

Lainaa valmis paketti opetukseen

Lainauskalenteri täyttyy – varaa heti!

Murhamysteeri-pakohuonepeli yläkouluun tai 2. asteelle

Helsingin Tähtitorninmäeltä on löytynyt ruumis, ja epäilty murhaaja on vangittu. Koululta paljastuu epäillyn salainen piilopaikka, jossa käy ilmi tämän syvä intohimo kotimaisia dekkareita kohtaan. Rikostutkijat eivät kuitenkaan löydä murha-asetta, ja epäilty joudutaan vapauttamaan hetkenä minä hyvänsä. Auta selvittämään murhamysteeri!

Suomen Kirjainstituutin lainattava pakohuonepeli sukeltaa rikoskirjallisuuteen. Peli on suunniteltu tukemaan erityisesti 8. luokan suomen kielen ja kirjallisuuden opintoja, mutta se toimii myös muilla yläkoulun luokka-asteilla, 2. asteen opinnoissa tai erilaisissa tapahtumissa (huom. suositusikäraja K12). Toiminnallinen peli innostaa nuoret tarttumaan kirjaan, ja pelaaminen luo edellytyksiä yhdessä oppimiseen ja monilukutaidon kehittymiseen.

Pelin suositusryhmäkoko on 2–6 henkilöä ja yksi peli kestää 20 minuuttia. Pakohuonepeli on suunniteltu helposti liikuteltavaksi ja paketin mukana opettaja saa selkeät kuvalliset käyttöohjeet. Lisäksi opettaja saa pelin mukana dekkariteemaan sopivan opetuspaketin, jota voi hyödyntää oppitunneilla.

Pakohuonepeli on tuotettu yhteistyössä Suomalaisen kirjan museo Pukstaavin kanssa.

Hinta: 65€/vko (sis. alv. 24%) + kuljetuskustannukset* tai nouto Sastamalasta

Huom. tarjous marras–joulukuussa 2020: 50€/vko + kuljetus

Lisätiedot ja varaukset

Mari Immonen
museolehtori
p. 050 313 1412
mari.immonen(at)pukstaavi.fi

* Meno–paluu kuljetuskustannukset Matkahuollon kautta yht. n. 30€.

Monta on laulua. Monta myös laulujen miestä.

Eino Leino

Väinämöisen laulu