Lainattavat opetusmateriaalit

Lainaa valmis paketti opetukseen

Lainattavissa syksystä 2020 alkaen, mutta varauksen voit tehdä vaikka heti!

Murhamysteeri-pakohuonepeli yläkouluun tai 2. asteelle

Helsingin Tähtitorninmäeltä on löytynyt ruumis, ja epäilty murhaaja on vangittu. Koululta paljastuu epäillyn salainen piilopaikka, jossa käy ilmi tämän syvä intohimo kotimaisia dekkareita kohtaan. Rikostutkijat eivät kuitenkaan löydä todisteita murhasta, ja epäilty joudutaan vapauttamaan hetkenä minä hyvänsä. Auta selvittämään murhamysteeri!

Suomen Kirjainstituutin lainattava pakohuonepeli sukeltaa rikoskirjallisuuteen. Peli on suunniteltu tukemaan erityisesti 8. luokan suomen kielen ja kirjallisuuden opintoja, mutta se toimii myös muilla yläkoulun luokka-asteilla sekä 2. asteen opinnoissa (suositusikäraja K12). Pelaaminen luo edellytyksiä yhdessä oppimiseen ja monilukutaidon kehittymiseen. Toiminnallinen peli innostaa oppilaat tutkimaan ja tarttumaan kirjaan.

Opettaja pystyy käyttämään pakohuonepeliä itsenäisesti ohjeiden avulla. Lisäksi opettaja saa dekkariteemaan sopivaa opetusmateriaalia, jota voi hyödyntää oppitunneilla.

Pakohuonepeli on tuotettu yhteistyössä Suomalaisen kirjan museo Pukstaavin kanssa.

Hinta: 65€/vko (sis. alv.) + kuljetuskustannukset tai nouto Sastamalasta

Huom. lainattavaa pakohuonepeliä voi kierrättää laina-ajan puitteissa itsenäisesti esimerkiksi kaikissa kunnan yläkouluissa.

Lisätiedot ja varaukset

Mari Immonen
museolehtori
p. 050 313 1412
mari.immonen(at)pukstaavi.fi

Hyvä tääll’ on ollakseni, armas aikaellakseni.

Elias Lönnrot

Kalevala