LUOKKARETKET

Hauska päivä Sastamalan Kirjakorttelissa!

Suomalaisen kirjan museo Pukstaavin luokkaretkitarjonnasta löytyy ohjelmaa eri-ikäisille koululaisille. Tarjoamme koululaisryhmille opastuspalveluitamme sekä ohjattua kierrosta Pako museosta 2 – Kadonnut mestariteos -pakohuoneeseen. Museoon on vapaa pääsy alle 18-vuotiaille ja opettajille.

Pakohuone

Kadonnut mestariteos -pakohuone

Pitääkö luokkasi seikkailuista? Kiehtovatko mysteerit? Pukstaavin Kadonnut mestariteos -pakohuone tarjoaa jännittävää ja hauskaa yhdessä tekemistä. Astukaa keskelle tiivistunnelmaista kirjailijan luomisprosessia ja ratkaiskaa kadonneen mestariteoksen salaisuus! Pakohuoneen suositusikä 9-v.

Ohjattu kierros Kadonnut mestariteos -pakohuoneeseen ja Pukstaavin päänäyttelyyn:
Hinta: 50 €/ryhmä
Kesto: 1–1,5 h ryhmän koosta riippuen

Lue lisää

Koululaisopastus

Oivalla ja ylläty kirjan kotona!

Opastuksella saatte enemmän irti museokäynnistä. Koululaisopastuksella sukelletaan kirjojen kiehtovaan maailmaan innostavan oppaan johdolla.

Tervetuloa tutustumaan suomalaisen kirjan tarinaan!

Varaa opastus omalle luokallesi Pukstaavin infosta: info@pukstaavi.fi, 010 321 2950
Hinta: 35€/ryhmä
Kesto: 45 min

Lue lisää

Suomalaisen kirjan tarina

Inkunaabelista sähkökirjaan

Pukstaavin päänäyttely kertoo suomalaisen kirjan 500-vuotisen tarinan innostavasti, ajatuksia herätellen ja erilaiset kävijät huomioiden. Kirjojen tuotantoa, välitystä ja vastaanottoa ennen ja nyt käsitellään ihmisten kautta.

Näyttely havainnollistaa, miten keskeinen rooli kirjoilla on ollut ja on edelleen suomalaisessa yhteiskunnassa ja meidän kaikkien arjessa. Kävijät voivat katsoa, koskea, kuunnella, tuntea ja osallistua. Näyttelyssä lähes kaikkeen saa koskea!

Museon infosta löytyvät koululaisryhmille suunnitellut hauskat suunnistustehtävät, joiden  avulla voitte tutustua Inkunaabelista sähkökirjaan -näyttelyyn.

 

Kahvila Pukstaavi

Lounas kruunaa retkipäivän!

Museovierailun yhteydessä on mahdollista nauttia maistuva lounas Kahvila Pukstaavissa.

Tiedustelut ja tilaukset

Kahvila Pukstaavi
puh. 040 194 7920
marja-riitta.tuominen(at)servi.fi