Museot

Näyttelyt

Tutustu Kirjakorttelin museoiden monipuolisiin näyttelyihin! Pukstaavin näyttelyt esittelevät kirjan tarinaa ja kirjakulttuurin ajankohtaisia ilmiöitä ja ihmisiä. Sastamalan seudun museon näyttelyt tarjoavat näköaloja paikkakunnan kiinnostavaan menneisyyteen.

Pukstaavi 18.5.2021-31.12.2022

Pako museosta II - Kadonnut mestariteos

Astu kirjailijan saappaisiin keskelle tiivistunnelmaista luomisprosessia ja ratkaise kadonneen mestariteoksen salaisuus! Pukstaavin pakopelimuotoinen näyttely vie kävijänsä matkalle kirjan syntyprosessiin ja haastaa mukaansa luovaan seikkailuun.

Lue lisää


Pukstaavi 1.7.2011-

Inkunaabelista sähkökirjaan

Pukstaavin päänäyttely kertoo suomalaisen kirjan 500-vuotisen tarinan innostavasti, ajatuksia herätellen ja erilaiset kävijät huomioiden. Kirjojen tuotantoa, välitystä ja vastaanottoa ennen ja nyt käsitellään ihmisten kautta.

Tutustu näyttelyyn

Kiertonäyttely - nyt lainattavissa

Alushameita, hajusuolaa ja tonttuja - Pekka Vuori lastenkirjakuvittajana

Leikkisistä ja värikkäistä kuvituksistaan tunnettu kuvittaja-kirjailija Pekka Vuori täytti 85 vuotta vuonna 2020. Juhlavuoden kunniaksi Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi ja Suomen Kirjainstituutti ovat tuottaneet koko perheen kiertonäyttelyn, jota lainataan nyt kirjastoihin, museoihin ja muihin tiloihin.

Lue lisää ja varaa nyt