Museot

Näyttelyt

Tutustu Kirjakorttelin museoiden monipuolisiin näyttelyihin! Pukstaavin näyttelyt esittelevät kirjan tarinaa ja kirjakulttuurin ajankohtaisia ilmiöitä ja ihmisiä. Sastamalan seudun museon näyttelyt tarjoavat näköaloja paikkakunnan kiinnostavaan menneisyyteen.

Tulevat näyttelyt

Pukstaavi 21.4.2023-31.12.2024

Pako museosta III - Kirja pelastaa!

Suomalaisen kirjan museo Pukstaavin uusi pakohuone vie pelaajan kirjojen maailmaan ja jännittävien tehtävien äärelle. Ratkaise pulmat annetussa ajassa ja kerää ryhmällesi huippupisteet. Tässä pelissä kirja pelastaa sinut!

Pako museosta III – Kirja pelastaa! -pakohuone on avoinna 31.12.2024 saakka.

Lue lisää


Pukstaavi 1.7.2011-

Inkunaabelista sähkökirjaan

Pukstaavin päänäyttely kertoo suomalaisen kirjan 500-vuotisen tarinan innostavasti, ajatuksia herätellen ja erilaiset kävijät huomioiden. Kirjojen tuotantoa, välitystä ja vastaanottoa ennen ja nyt käsitellään ihmisten kautta.

Tutustu näyttelyyn

Kiertonäyttely - nyt lainattavissa

Alushameita, hajusuolaa ja tonttuja - Pekka Vuori lastenkirjakuvittajana

Leikkisistä ja värikkäistä kuvituksistaan tunnettu kuvittaja-kirjailija Pekka Vuori täytti 85 vuotta vuonna 2020. Juhlavuoden kunniaksi Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi ja Suomen Kirjainstituutti ovat tuottaneet koko perheen kiertonäyttelyn, jota lainataan nyt kirjastoihin, museoihin ja muihin tiloihin.

Lue lisää ja varaa nyt

Menneet näyttelyt