Koulutukset

Suomen Kirjainstituutin koulutukset antavat avaimia ja inspiraatiota opettajille, kasvatus- ja museoalan toimijoille ja lukemisen edistäjille.

Järjestämme vuosittain kirjallisuuskasvatuksen täydennyskoulutuksen jostakin ajankohtaisesta teemasta. Kysy myös räätälöityä koulutusta organisaatiosi tarpeisiin!

Tulevia koulutuksia

Virtuaalikoulutus: Lukuintoa pakopeleistä

Voiko pelaaminen motivoida tarttumaan kirjaan tai luoda edellytyksiä monilukutaidon kehittymiseen ja yhdessä oppimiseen? Miten pakohuonepeli antaa tilaa tutkimiseen ja toiminnallisuuteen?

Suomen Kirjainstituutin koulutuksessa yhdistyvät pakohuonepedagogiikka ja kirjallisuuskasvatus. Koulutus sopii erityisesti opettajille, mutta se toimii innoittajana myös muille kasvatusalan tai esimerkiksi kirjastoalan toimijoille.

Kysy lisää:

Mari Immonen
intendentti
p. 050 313 1411
mari.immonen@pukstaavi.fi

 

Kirjainstituutin koulutuksista sanottua

”Hyvä ja tiivis kurssi, jossa kaikki olennainen esitettiin. Myös kouluttajien into ja asiantuntemus näkyivät! Nyt kun kipinä on sytytetty, olisi mahtavaa saada jatko-osa.”

”Ihanat ja innostavat kouluttajat. Oli tosi mielekästä seurata. Aika meni nopeasti.”

”Koulutusillan asiantuntijat olivat alansa asiantuntijoita. Oli  antoisaa kuunnella ja seurata kouluttajia, jotka olivat selvästi aiheestaan innostuneita ja halusivat jakaa tietotaitoaan meille illan aikana.”

 

Kysyttävää?

Ota yhteyttä

Mari Immonen
intendentti
p. 050 313 1411
mari.immonen@pukstaavi.fi