Koulutukset

Lukuintoa, pelillisyys kirjallisuuskasvatuksessa, satujen voimaa!

Suomen Kirjainstituutin koulutukset antavat avaimia ja inspiraatiota opettajille, kasvatus- ja museoalan toimijoille ja lukemisen edistäjille.

Järjestämme vuosittain kirjallisuuskasvatuksen täydennyskoulutuksen ajankohtaisista teemoista. Kysy myös räätälöityä koulutusta organisaatiosi tarpeisiin!

Ajankohtainen verkkokoulutus pakopeleistä

Pedagogiset pakopelit

– Ideoita ja vinkkejä opetukseen ja yleisötyöhön (Teams)

 

Pakopelit ovat kasvattaneet suosiotaan pedagogisena välineenä. Mitä ovat pedagogiset pakopelit ja mitä niiden avulla voidaan opettaa? Mikä pakopeleissä innostaa? Miten pakopelit innostavat tutkimiseen, toiminnallisuuteen ja yhdessä oppimiseen?

Koulutuksessa yhdistyvät pakopelipedagogiikka sekä oppiminen koulu-, kirjasto- ja museoympäristöissä. Koulutus sopii niin opettajille kuin myös museoissa ja kirjastoissa yleisötyön parissa työskenteleville.

Tutustu koulutukseen ja ilmoittaudu mukaan! 

Tilaa koulutus koko henkilökunnalle!

Lukuintoa pakopeleistä -koulutus (Teams)

 

Voiko pelaaminen motivoida tarttumaan kirjaan tai luoda edellytyksiä monilukutaidon kehittymiseen ja yhdessä oppimiseen? Miten pakohuonepeli antaa tilaa tutkimiseen ja toiminnallisuuteen? Mikä pakopeleissä innostaa oppimaan? Suunnitteletko mahdollisesti omaa pedagogista pakopeliä ja kaipaat käytännön vinkkejä?

Suomen Kirjainstituutin koulutuksessa yhdistyvät pelillisyys ja kirjallisuuskasvatus. Koulutus sopii erityisesti peruskoulujen opettajille, mutta se toimii innoittajana myös muille kasvatusalan tai esimerkiksi kirjastoalan toimijoille.

Toteutus: Teams-koulutus

Kesto: 1,5 h

Hinta: 300 € (sis. alv. 24%)

 

Kysy lisää:

Mari Immonen
intendentti
p. 050 313 1411
mari.immonen@pukstaavi.fi

 

Kirjainstituutin koulutuksista sanottua

”Hyvä ja tiivis kurssi, jossa kaikki olennainen esitettiin. Myös kouluttajien into ja asiantuntemus näkyivät! Nyt kun kipinä on sytytetty, olisi mahtavaa saada jatko-osa.”

”Ihanat ja innostavat kouluttajat. Oli tosi mielekästä seurata. Aika meni nopeasti.”

”Koulutusillan asiantuntijat olivat alansa asiantuntijoita. Oli  antoisaa kuunnella ja seurata kouluttajia, jotka olivat selvästi aiheestaan innostuneita ja halusivat jakaa tietotaitoaan meille illan aikana.”

 

Kysyttävää?

Ota yhteyttä

Mari Immonen
intendentti
p. 050 313 1411
mari.immonen@pukstaavi.fi