Verkkokoulutus

Pedagogiset pakopelit – Ideoita ja vinkkejä opetukseen ja yleisötyöhön

 

Ajankohtainen verkkokoulutus pakopeleistä!

Pakopelit ovat kasvattaneet suosiotaan pedagogisena välineenä. Mitä ovat pedagogiset pakopelit ja mitä niiden avulla voidaan opettaa? Mikä pakopeleissä innostaa? Miten pakopelit innostavat tutkimiseen, toiminnallisuuteen ja yhdessä oppimiseen?

Koulutuksessa yhdistyvät pakopelipedagogiikka sekä oppiminen koulu-, kirjasto- ja museoympäristöissä. Koulutus sopii niin opettajille kuin myös museoissa ja kirjastoissa yleisötyön parissa työskenteleville.

Kouluttajana toimivat Suomen Kirjainstituutin intendentti Mari Immonen sekä Suomalaisen kirjan museo Pukstaavin museolehtori Sonja Vistala. Molemmat ovat suunnitteleet ja toteuttaneet useita kirjallisuusteemaisia pedagogisia pakopelejä sekä ohjanneet pelaajaryhmiä kouluissa ja tapahtumissa.

Koulutuksessa esitellään pakopelien mahdollisuuksia pedagogisena välineenä sekä erilaisia toteutusmuotoja liikuteltavista pop up -peleistä digitaalisiin pakopeleihin. Luvassa myös käytännön vinkkejä, joiden avulla on helppo aloittaa oman pakopelin suunnittelu!

 


Koulutuksen kesto: 2 h (Teams)
Hinta: 39 €

Valitse itsellesi sopiva koulutuspäivä alla olevista vaihtoehdoista:

to 23.5. klo 15-17

ke 28.8. klo 15-17

to 28.11. klo 15-17

Saat sähköpostiisi Teams-linkin ennen koulutuspäivää. Lasku lähetetään osallistujille koulutuksen jälkeen.

Ilmoittaudu koulutukseen


”Hyvä ja tiivis kurssi, jossa kaikki olennainen esitettiin. Myös kouluttajien into ja asiantuntemus näkyivät! Nyt kun kipinä on sytytetty, olisi mahtavaa saada jatko-osa.”