Voiko pakopeli sytyttää kipinän lukemiseen?


Lainaa valmis pakopelipaketti opetuksen tueksi

Suomen Kirjainstituutin lainattava Murhamysteeri-pakohuonepeli tarjoilee uusia ideoita etenkin yläkoulun äidinkielenopetukseen.

Pakohuonepeli sukeltaa rikoskirjallisuuteen. Toiminnallinen peli on suunniteltu tukemaan erityisesti 8. luokan suomen kielen ja kirjallisuuden opintoja, mutta se toimii myös muilla yläkoulun luokka-asteilla, 2. asteen opinnoissa tai esimerkiksi erilaisissa tapahtumissa (huom. suositusikäraja K12).

Pelin suositusryhmäkoko on 2–6 henkilöä ja yksi peli kestää 20 minuuttia. Pakohuonepeli on suunniteltu helposti liikuteltavaksi ja paketin mukana opettaja saa selkeät kuvalliset käyttöohjeet. Lisäksi opettaja saa pelin mukana dekkariteemaan sopivan opetuspaketin, jota voi hyödyntää oppitunneilla.

Pakohuonepeli on tuotettu yhteistyössä Suomalaisen kirjan museo Pukstaavin kanssa. Pelin ovat mahdollistaneet: OKM, Sastamalan kaupunki, Tammi, WSOY, Docendo ja Crime Time.

Hinta: 65€/vko (sis. alv. 24%) + kuljetuskustannukset (* tai nouto Sastamalasta.
Huom. Lukuviikon 5.–11.4.2021 aikana tehdyt varaukset tarjoushintaan 25€/vko + kuljetuskustannukset. Ilmoita varausta tehdessäsi toivomasi laina-ajankohta, jonka tulee sijoittua välille 19.4.–31.12.2021.

(* meno–paluu Matkahuollon kautta yht. n. 30€

Lisätiedot ja varaukset

Mari Immonen
museolehtori
p. 050 313 1412
mari.immonen(at)pukstaavi.fi

Peruutusehdot

Voit perua varauksen veloituksetta 7 päivää ennen laina-ajan alkua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % lainahinnasta.