Museot mukana kunto- ja kulttuurikierroksella!

11.5.2022 - 11.5.2022 | 16-20 | Ilmainen

Pukstaavi ja Sastamalan seudun museo ovat mukana keskiviikkona 11.5. klo 16-20 järjestettävässä monipuolisessa Sastamalan kunto- ja kulttuurikierroksessa. Kyse on kaikille kuntalaisille tarkoitetusta hyvinvointitapahtumasta, jonka aikana järjestetään muun muassa opastuksia ja ohjattuja kävelykierroksia keskustan alueen kulttuurikohteissa. Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi ja Sastamalan seudun museo ovat avoinna koko tapahtuman ajan. Myös kahvila palvelee kello 20:een asti!

Museoiden pihalla on mahdollisuus tutustua Kirjakorttelin pihapiiriin ja ympäristöön Outi Metson opastuksella. Lyhyet opastuskierrokset lähtevät liikkeelle välillä 16-20 aina tarpeen mukaan. Tule siis paikalle haluamanasi aikana ja odottele hetki, niin kohta opastus alkaa!

Museoiden pihalla voi myös pelata ”Apteekkarin aikaan” -mobiilipeliä.

Pukstaavin infosta voit tapahtuman aikana noutaa paikallistietovisan. Eväitä kysymyksiin vastaamiseen löydät museoiden näyttelyistä, joihin voit omatoimisesti tutustua. Museolehtori Marko Vesterbackan laatima paikallistietovisa on infossa jaossa vain tapahtuman ajan. Tietovisainfoon tapahtuman loppuun mennessä palauttaneille on luvassa myös palkintokirjanen.

 

Tervetuloa Sastamalan kunto- ja kulttuurikierrokselle! Kaikille avoin, ikärajaton ja maksuton tapahtuma.

Lue lisää koko tapahtumasta: Sastamalan kunto – ja kulttuurikierros

Huom. Muutokset mahdollisia.