Lasten kesäpuuhat joka tiistai klo 10-11

7.6.2022 - 26.7.2022 | 10-11 | Vapaa pääsy

Suositut touhutiistait ovat täällä taas ja kesä on täynnä kivaa tekemistä!

Kaikki työpajat järjestetään paikan päällä museossa. Touhutuokioihin lähdetään yhdessä Pukstaavin infosta klo 10. Alle 6-vuotiaat oman aikuisen seurassa. Vapaa pääsy!

Touhutuokiot kesä-heinäkuussa tiistaisin klo 10-11

7.6. Omannäköiset kirjankannet: Tutustutaan kirjankansien suunnittelun saloihin oman tekemisen kautta. Käännetään kirjan suojapaperi ympäri ja taiteillaan itse uudet kannet. Suojapaperin ja sen sisällä olevan kirjan saa työpajasta mukaansa.

14.6. Kirjan väliin kunnon kirjanmerkki: Ääh, mille sivulle minä jäinkään! Voi, taas se kirjanmerkki putosi kirjan välistä! Työpajassa askarrellaan kiva Sivusyöppö-kirjanmerkki, joka ei helposti putoa. Sivusyöppö sopii niin omaan käyttöön kuin lahjaksi.

 21.6. Ernomanen kirjakaupunki: Tutustutaan tämän ”ernomasen” kaupungin erityispiirteisiin museon näyttelyn ja värityskirjan avulla. Väritetään kirjakaupunkia kuvaava postikortti. Jokainen saa työpajassa käytettävän värityskirjan omaksi.

28.6. Valloittavat minikirjat: Miten tarinat muuttuvat kirjoiksi? Valmistetaan minikokoisia kirjoja kotiin viemisiksi.

5.7. Kirjan väliin kunnon kirjanmerkki: Ääh, mille sivulle minä jäinkään! Voi, taas se kirjanmerkki putosi kirjan välistä! Työpajassa askarrellaan kiva Sivusyöppö-kirjanmerkki, joka ei helposti putoa. Sivusyöppö sopii niin omaan käyttöön kuin lahjaksi.

12.7. Ernomanen kirjakaupunki: Tutustutaan tämän ”ernomasen” kaupungin erityispiirteisiin museon näyttelyn ja värityskirjan avulla. Väritetään kirjakaupunkia kuvaava postikortti. Jokainen saa työpajassa käytettävän värityskirjan omaksi.

19.7. Valloittavat minikirja: Miten tarinat muuttuvat kirjoiksi? Valmistetaan minikokoisia kirjoja kotiin viemisiksi.

26.7. Omannäköiset kirjankannet: Tutustutaan kirjankansien suunnittelun saloihin oman tekemisen kautta. Käännetään kirjan suojapaperi ympäri ja taiteillaan itse uudet kannet. Suojapaperin ja sen sisällä olevan kirjan saa työpajasta mukaansa.