Pako museosta -kierros

Etsittekö työ- tai kaveriporukalle jotakin erityistä yhdessä tekemistä tai ohjattua ohjelmaa yhteiseen hetkeen? Suomalaisen kirjan museo Pukstaavin tykypaketti saa ryhmänne innostumaan, kokeilemaan ja onnistumaan yhdessä.

Varjot kaupungin yllä pitenevät. Kadulla ei liiku ketään, kaikki ovat sulkeutuneet koteihinsa. Kaupungissa leviää selittämätön tauti. Ongelmaa on saapunut selvittämään komisario Koskinen ja avuksi on kutsuttu myös joukko muita suomalaisia rikostutkinnan osaajia. Tutkimukset eivät ole sujuneet ongelmitta, ja he tarvitsevat apua. Ratkaiseeko juuri teidän työporukkanne tämän mysteerin?

Suomalaisen kirjan museo Pukstaavin Pako museosta -pakohuone yhdistää ainutlaatuisella tavalla dekkarikirjallisuuden ja pelielämyksen. Kyseessä ei ole tyypillinen museonäyttely vaan pakohuone, jossa sukelletaan kirjallisuuteen. Dekkariteemainen pakohuone koostuu useasta erillisestä huoneesta, jotka kuljetaan läpi juonen edetessä. Pelaajat pääsevät osaksi jännityskertomusta, josta löytyy myös tuttuja juonikuvioita ja hahmoja. Pakohuoneen kummina toimii kirjailija Seppo Jokinen.

Pakohuone tarjoaa erityisen tilaisuuden kokeilla ja kehittää työporukan tiimityötaitoja ja ongelmanratkaisukykyä hauskalla ja innostavalla tavalla. Uskallatteko tarttua haasteeseen?

OHJELMA
(kesto n. 2 h)

Alkumaljaksi Apteekkari Bäckmanin limonaadia.
Pako museosta -pakohuonepeli 4-6 hengen ryhmissä.
Omaa pelivuoroa odotellessa sukelletaan oppaan kanssa suomalaisen kirjan tarinaan Pukstaavin perusnäyttelyssä Inkunaabelista sähkökirjaan.

PAKETIN HINTA
19 €/hlö (sis. alv). Sis. pääsyliput, alkumalja, pakohuonepeli palkintoineen, oppaan palvelut.
Hinta aukiolon puitteissa, kysy erillinen tarjous jos tilaisuus tapahtuu museon aukiolojen ulkopuolella.