Haemme tuottaja-tiedottajaa


Suomen kirjainstituutin säätiö on suomalaisen kirjakulttuurin vahvistaja, lukemisen edistäjä ja kulttuuriperinnön vaalija. Säätiössämme on kolme yksikköä: Suomen Kirjainstituutti, Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi ja Sastamalan seudun museo. Sijaitsemme Suomen kirjapääkaupungissa Sastamalassa.

Tuottaja-tiedottaja

Etsimme energiseen työporukkaamme tuottaja-tiedottajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Haluat olla eturintamassa nostamassa esille säätiömme yksiköidemme toimintaa lukemisen ja kirjakulttuurin parissa. Suunnittelet, toteutat ja mittaat monikanavaista markkinointiviestintää sekä tuotat laadukkaita ja saavutettavia tapahtumia, jotka puhuttelevat asiakkaitamme ja sidosryhmiämme.

Olet viestinnän ja markkinoinnin osaaja, joka omaksuu nopeasti laajoja kokonaisuuksia ja erottaa olennaisen. Sinulla on halu kehittyä, olet ratkaisukeskeinen ja pystyt ajattelemaan ”laatikon ulkopuolelta”. Kannat vastuun työstäsi ja viet asiat mallikkaasti maaliin.

Sinulla on monipuolista kokemusta kulttuuritapahtumien tuottamisesta ja markkinointiviestinnästä. Olet aktiivinen viestijä ja sparraat rohkeasti työyhteisösi muita jäseniä viestintään liittyen. Vastuullasi on myös säätiön yksiköiden tapahtumien suunnittelu, koordinointi ja niiden toteutus osana tapahtumatiimiämme. Tuottajalta edellytetään idearikasta ja oma-aloitteista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja erilaisten yleisöjen parissa. Verkostojen rakentaminen sujuu sinulta luontevasti.

Työtehtäviisi kuuluu säätiömme yksiköiden viestintä eri kanavissa, uutiskirjeiden ja tiedotteiden kirjoittaminen, verkkosivujen ylläpito ja sosiaalisen median sisällöntuotanto. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää erinomaisia tietoteknisiä taitoja ­– hallitset Adobe-ohjelmistot, WordPress-julkaisujärjestelmän, video- ja valokuvaamisen sekä sosiaalisen median kanavat. Graafinen osaaminen katsotaan eduksi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, erinomaista suomen kielen taitoa ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Muusta kielitaidosta on etua. Ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä.

Työsuhde on vakituinen ja tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Säätiö noudattaa Avainta ry:n työehtosopimusta. Työaika on 38 h 45 min viikossa. Työtehtävän hoitaminen edellyttää toisinaan ilta- ja viikonlopputyötä. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus.

Lisätietoa antaa intendentti Mari Immonen sähköpostitse (mari.immonen(at)pukstaavi.fi) tai puhelimitse 050 313 1411. Soittoajat ti 21.12. klo 10–12, ti 4.1. 10–12 ja ke 12.1. klo 10–12. Museonjohtaja Marja Hänninen-Tolvi puhelimitse 050 313 1414. Soittoajat ti 28.12. klo 10-10.30 ja ke 29.12. klo 10-10.30

Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo viimeistään 14.1.2022 sähköpostitse pdf-tiedostona mari.immonen(at)pukstaavi.fi tai postitse Mari Immonen / Suomen kirjainstituutin säätiö, Marttilankatu 12, 38200 Sastamala. Hakemuksesta on ilmettävä kaksi suosittelijaa.