Haemme projektityöntekijää


Projektityöntekijä Sastamalan seudun museoon

Sastamalan Kirjakorttelissa sijaitseva Sastamalan seudun museo etsii projektityöntekijää perusnäyttelyn valmisteluvaiheeseen.

Projektityöntekijä vastaa osallistavasta yleisötutkimuksesta, jolla kartoitetaan erilaisten yleisöjen ja yhteisöjen näkemykset, toiveet ja ideat perusnäyttelystä. Projektityöntekijä vastaa myös työryhmätyöskentelyn koordinoinnista ja näyttelykonseptin eteenpäin viemisestä sisältäen mm. näyttelyarkkitehdin kartoituksen yhteistyössä työryhmän kanssa. Projektityöntekijä työskentelee tiiviisti yhdessä museon muun henkilökunnan kanssa.

Odotamme sinulta kokemusta osallistavista menetelmistä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Kohtaat ja toimit luontevasti erilaisten yleisöjen ja yhteisöjen kanssa. Sinulla on kokemusta projektinhallinnasta ja ymmärrystä museoiden yleisötyön luonteesta. Arvostamme museonäyttelyihin liittyvää työkokemusta, järjestelmällisyyttä, innovatiivista ja innostunutta työotetta.

Työsuhde on määräaikainen 1.9.-31.12.2022.  Muiden rahoituspäätösten vahvistuessa työsuhdetta voidaan mahdollisesti jatkaa. Säätiö noudattaa Avainta ry:n työehtosopimusta. Työaika on 38 h 45 min. Työtehtävän hoitaminen edellyttää toisinaan ilta- ja viikonlopputyötä. Mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo toimitetaan to 23.6.2022 mennessä sähköpostitse yhtenä pdf-tiedostona: marja.hanninen-tolvi@pukstaavi.fi. Työhaastattelut järjestetään 6.-12.7.2022 välisenä aikana.

Lisätietoa: museonjohtaja Marja Hänninen-Tolvi, marja.hanninen-tolvi@pukstaavi.fi, p. 050 313 1414.