Haemme museolehtoria ja kerho-ohjaajaa!


Suomen kirjainstituutin säätiössä on avoinna kaksi työpaikkaa:

 

Osa-aikainen kerho-ohjaaja

Oletko kulttuuriperintö- tai kasvatusalan opiskelija tai ammattilainen ja etsit osa-aikaista työtä? Etsimme kerho-ohjaajaa alakoululaisten mysteerikerhoihin sekä yläkoululaisten historiakerhoon ensi lukuvuodelle 2021-2022. Eri puolilla Sastamalaa järjestettävissä kerhoissa lapset pääsevät tutustumaan monipuolisesti kulttuuriin ja kirjallisuuteen. Työ on osa-aikaista: 5 tuntia/viikko. Ohjaajalle maksettava tuntipalkka on 28€/tunti. Ohjaajan työ edellyttää liikkumista ympäri Sastamalaa. Syksyllä voimme tarjota mahdollisuuksien mukaan myös lisätunteja erilaisissa pedagogisissa tehtävissä.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo 14.8. mennessä sähköpostitse osoitteeseen mari.immonen@pukstaavi.fi.

 

Museolehtori

Haemme innostuneeseen joukkoomme museolehtoria vakituiseen työsuhteeseen. Museolehtorina vastaat säätiömme yleisötyöstä sekä museopedagogisesta toiminnasta. Työssäsi toteutat ja kehität Suomen Kirjainstituutin kirjallisuuskasvatustyötä yhteistyössä intendentin kanssa sekä osallistut näyttelyiden sisällöntuotantoon ja huolehdit näyttelyiden saavutettavuudesta eri kohderyhmille. Tehtäviisi kuuluvat myös yleisöpalveluihin liittyvät viestintätehtävät.

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen antavat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, museologian opinnot ja/tai vahva museotyökokemus sekä kokemus pedagogisista ja viestinnällisistä työtehtävistä. Edellytämme englannin kielen taitoa ja muut kielet katsotaan eduksi.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja, organisointikykyä sekä itsenäistä työotetta. Olet asiakaslähtöinen pedagogi ja haluat kehittää osallistavaa museotyötä. Tartut omatoimisesti työtehtäviin ja uskallat astua oman mukavuusalueesi ulkopuolelle. Sinulla on näkemystä ja kokemusta yleisöpalvelun ja asiakaskokemusten kehittämisestä. Teet luontevasti ja rohkeasti yhteistyötä eri toimijoiden kanssa.

Museolehtorin työ edellyttää liikkumista laajassa kunnassamme. Museolehtori toimii intendentin alaisuudessa työskennellen säätiön kolmessa yksikössä. Säätiö noudattaa Avainta ry:n työehtosopimusta. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työaika on 38 h 45 min viikossa. Työtehtävän hoitaminen edellyttää toisinaan myös ilta- ja viikonlopputyötä. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoa tehtävästä antavat intendentti Mari Immonen sähköpostitse (mari.immonen@pukstaavi.fi) tai puhelimitse ti 10.8. 10-12 ja ke 11.8. klo 10-12 (p. 0503131412), museonjohtaja Marja Hänninen-Tolvi sähköpostitse (marja.hanninen-tolvi@pukstaavi.fi) tai puhelimitse ke 14.7. klo 9.30-10 ja to 15.7. klo 10.30-11 (p. 050 313 1414).

Vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo osoitetaan intendentille 14.8.2021 mennessä joko postitse Mari Immonen, Suomen kirjainstituutin säätiö, Marttilankatu 12, 38200 Sastamala tai sähköpostitse yhtenä pdf-tiedostona mari.immonen@pukstaavi.fi Hakemuksesta on ilmettävä kaksi suosittelijaa.