Ryhmät

Virkistystä arkeen

Haluamme varmistaa kaikille vierailijoille mukavan ja turvallisen museovierailun. Ryhmäpalvelut ovat tauolla ajalla 2.12.2020-8.2.2021.

Tämä ryhmä pakeni onnistuneesti Pukstaavin pakohuoneesta.

Tämä iloinen ryhmä kävi pakohuonekierroksella vappuaattona.

--

Etsittekö työ- tai kaveriporukalle jotakin erityistä yhdessä tekemistä tai ohjattua ohjelmaa yhteiseen hetkeen? Suomalaisen kirjan museo Pukstaavin tykypaketti saa ryhmänne innostumaan, kokeilemaan ja onnistumaan yhdessä.

Pako museosta -kierros

Saatavilla 12.12.2020 asti

Varjot kaupungin yllä pitenevät. Kadulla ei liiku ketään, kaikki ovat sulkeutuneet koteihinsa. Kaupungissa leviää selittämätön tauti. Ongelmaa on saapunut selvittämään komisario Koskinen ja avuksi on kutsuttu myös joukko muita suomalaisia rikostutkinnan osaajia. Tutkimukset eivät ole sujuneet ongelmitta, ja he tarvitsevat apua. Ratkaiseeko juuri teidän työporukkanne tämän mysteerin?

Suomalaisen kirjan museo Pukstaavin Pako museosta -pakohuone yhdistää ainutlaatuisella tavalla dekkarikirjallisuuden ja pelielämyksen. Kyseessä ei ole tyypillinen museonäyttely vaan pakohuone, jossa sukelletaan kirjallisuuteen. Dekkariteemainen pakohuone koostuu useasta erillisestä huoneesta, jotka kuljetaan läpi juonen edetessä. Pelaajat pääsevät osaksi jännityskertomusta, josta löytyy myös tuttuja juonikuvioita ja hahmoja. Pakohuoneen kummina toimii kirjailija Seppo Jokinen.

Pakohuone tarjoaa erityisen tilaisuuden kokeilla ja kehittää työporukan tiimityötaitoja ja ongelmanratkaisukykyä hauskalla ja innostavalla tavalla. Uskallatteko tarttua haasteeseen?

OHJELMA
(kesto n. 2 h)

Alkumaljaksi Apteekkari Bäckmanin limonaadia
Pako museosta -pakohuonepeli 4-6 hengen ryhmissä
Omaa pelivuoroa odotellessa sukelletaan oppaan kanssa suomalaisen kirjan tarinaan Pukstaavin perusnäyttelyssä Inkunaabelista sähkökirjaan.

PAKETIN HINTA
19 €/hlö (sis. alv). Sis. pääsyliput, alkumalja, pakohuonepeli palkintoineen, oppaan palvelut.
Hinta aukiolon puitteissa, kysy erillinen tarjous jos tilaisuus tapahtuu museon aukiolojen ulkopuolella.

________________________________________________________________________________________________

Kysy lisää tai varaa kierros

Pukstaavin asiakaspalvelu
p. 010 3212 950
info@pukstaavi.fi

<Takaisin

 

Elämä onkin vallan naurettavaa, jos sen vakavasti ottaa.

Maria Jotuni

Tohvelisankarin rouva