Täydennyskoulutukset

Varaa virtuaalinen koulutus

Aikaisen linnun tarjouksena saat koulutuksen hintaan 29€/hlö, kun varaat paikkasi mihin tahansa koulutuspäivään 10.11.2020 mennessä!

Uusi virtuaalinen koulutus: Lukuintoa pakopeleistä

Voiko pelaaminen motivoida tarttumaan kirjaan tai luoda edellytyksiä monilukutaidon kehittymiseen ja yhdessä oppimiseen? Miten pakohuonepeli antaa tilaa tutkimiseen ja toiminnallisuuteen?

Suomen Kirjainstituutin koulutuksessa yhdistyvät pakohuonepedagogiikka ja kirjallisuuskasvatus. Koulutus sopii erityisesti yläkoulun äidinkielenopettajille, mutta se toimii innoittajana myös muille kasvatusalan tai esimerkiksi kirjastoalan toimijoille.

Valitse itsellesi sopiva koulutuspäivä: ti 24.11.2020, ke 2.12.2020 tai to 21.1.2021 klo 16–17.30

Hinta: 35€/hlö (sis. alv.)

Kukin koulutus toteutetaan, mikäli siihen ilmoittautuu vähintään viisi henkilöä. Koulutusalustana toimii Teams ja ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki noin viikkoa ennen koulutusta.

Koulutus on mahdollista järjestää myös tietylle ryhmälle joko virtuaalisesti tai paikan päällä. Tällöin hinta on 350€/koulutus.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

Mari Immonen
museolehtori
p. 050 313 1412
mari.immonen(at)pukstaavi.fi


Muut täydennyskoulutukset

Voimme räätälöidä myös muita kirjallisuuskasvatukseen liittyviä täydennyskoulutuksia tai vinkata sinulle yhteistyökumppaniemme koulutuksia.

Muuttakaamme metsään ja heittäkäämme hiiteen tämän maailman pauhu.

Aleksis Kivi

Seitsemän Veljestä