Blogi

Blogitoimitus: Ota Musical.lystä kaikki irti näillä ohjeilla

Musical.ly on paikka, jossa voit huulisynkata erilaisten musiikkien tahtiin. Siellä voit saada seuraajia ja tulla jopa kuuluisaksi. Ota sovelluksesta kaikki irti näillä ohjeilla!

1. Kun olet ladannut sovelluksen, tutustu ensimmäiseksi muiden tekemiin videoihin.

2. Paina (+) pääset kohtaan, jossa lukee 'pick music'. Valitse esim. featured, niin pääset musiikkikirjastoon valitsemaan musiikin. Kun olet valinnut musiikin, pääset kuvaamaan videotasi.

3. Painaessasi musiikista näytölle ilmestyy kamera. Alla näet laatikon, jossa lukee * epic, slow, fast ja lapse * Voit säädellä musiikkivideosi tahtia ylläolevilla napeilla.

4. Kun video on valmis, vedä näytöstä oikealle, sieltä löydät upeita filttereitä koristamaan videotasi.

5. Kun olet tyytyväinen videoosi, voit kirjoittaa mitä tahdot ja lisätä hästägejä esim. #lipsync #featureme .

6. Ollessasi valmis, voit julkaista videon painamalla napista *post*.

7. Painamalla oikeasta alakulmasta, pääset omaan profiiliisi, jossa näet omat videosi. Jos haluat muuttaa omia tietojasi, paina napista, jossa lukee edit profile. Muista kuitenkin, että jos vaihdat käyttäjänimeäsi voit vaihtaa sen seuraavan kerran vasta 30 päivän kuluttua.

8. Jos haluat, mene omaan profiiliisi. Paina oikeasta yläkulmasta ja pääset asetuksiin. Asetuksissa voit esim. kirjautua ulos ja muuttaa muita asetuksia.

9. Muista kuitenkin käyttäytyä asiallisesti, äläkä kiusaa muita!

Tekijät: Siiri, Julia ja Julia

Pukstaavin blogiin kirjoittelee kuudes luokka Sastamalan keskustasta Marttilan koulusta. Blogin kirjoittaminen on osa Pukstaavin ja Marttilan koulun yhteistyötä.

Arkisto