Uutinen

Uusi pakohuonepeli Dekkarifestivaaleille

Kirjoituskone, jossa paperilappu. Lapussa lukee murhaaja palaa aina murhapaikalle.

Helsingin Tähtitorninmäeltä on löytynyt ruumis, ja epäilty murhaaja on vangittu. Epäilty kiistää rikoksen, eivätkä rikostutkijat ole löytäneet pitäviä todisteita hänen syyllisyydestään. Paasitornin huipulta paljastui juuri salainen piilopaikka, jossa epäilty on ilmeisesti punonut juonensa. Tornissa käy ilmi murhaajan syvä intohimo kotimaisia dekkareita kohtaan, mutta rikostutkijat eivät äkkiseltään löytäneet todisteita murhasta. Auta selvittämään tornin mysteeri! Kiire on käsin kosketeltava, koska ilman pitäviä todisteita epäilty joudutaan vapauttamaan hetkenä minä hyvänsä.

Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi ja Suomen Kirjainstituutti toteuttavat uuden pakohuonepelin Dekkarifestivaaleille Helsingin Paasitorniin 21.9.2019. Kuten Pukstaavissakin oleva pakohuone (Pako museosta), myös festivaalien pakohuonepeli ammentaa kotimaisesta rikoskirjallisuudesta.

Peliin osallistutaan yhdessä ryhmän kanssa, ja yksi peli kestää noin 20 minuuttia. Tuona aikana ryhmän tulee yhteistyössä löytää vihjeet ja selvittää ratkaisut arvoituksiin.

Pakohuonepeliin voivat ilmoittautua kaikki Dekkarifestivaalille lipun ostaneet. Kuhunkin peliryhmään mahtuu enintään 6 pelaajaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan pakohuonepeliin: dekkarifestivaali.fi/lisaohjelma/.

<Takaisin

Niin muuttuu maailma, Eskoni.

Aleksis Kivi

Nummisuutarit