Uutinen

Tutustu kiehtovaan keskiaikaan

Professori Markus Hiekkanen kertoo ti 23.7.2019 klo 16 Sastamalan Pyhän Marian kirkon ja Tyrvään Pyhän Olavin kirkon historiasta ja arkkitehtuurista sekä keskiajan kulttuurista ja vesiväylien mukanaan tuomista vaikutteista. Hiekkanen on arkeologi ja taidehistorioitsija. Hänen tohtorinväitöskirjansa (1994) Turun keskiaikaisen hiippakunnan kivikirkoista muutti käsitykset niiden iästä, rakennustekniikasta ja kulttuuritaustasta. Sittemmin hän on kirjoittanut muun muassa kaksi palkittua kirjaa kivikirkkojemme maailmasta.

Luento on Pukstaavin salissa (Marttilankatu 12) ja sen järjestävät yhteistyössä Sastamalan seudun museo ja Sastamala Gregoriana. Luennolle on vapaa pääsy. Paikalle kannattaa tulla ajoissa - salissa on istumapaikkoja 60 hengelle.

Täydennä iltaasi ja viikkoasi tunnelmallisella konsertilla

Jatka iltaasi Sastamala Gregorianan ilmaiskonsertissa Le Jardin de Plaisirs, joka järjestetään Tyrvään Pappilan Amfiteatterissa ti 23.7. klo 18. Tyrvään Pappila sijaitsee kävelyetäisyydellä Pukstaavista (noin 900 metriä). Lue lisää konsertista täältä.

Lippuetu Sastamala Gregoriana -festivaaleille

Keskiviikosta 24.7.2019 alkaen Pukstaavin pääsylipun esittäville 5,00 € alennus normaalihintaisesta festivaalilipusta, kun se ostetaan käteisellä festivaalin lipunmyynnistä. Festivaalin lipunmyynti aukeaa tuntia ennen konserttia. Sastamala Gregorianan kaikki konsertit löydät täältä.

<Takaisin

Sillat voitetaan kulkemalla niitten ylitse.

Paavo Haavikko

Sillat voitetaan kulkemalla niitten ylitse