Uutinen

Tule mukaan Lukeva Pirkanmaa -verkostoon!

Lukeva Pirkanmaa -verkosto kokoontuu Suomalaisen kirjan museo Pukstaavissa ke 27.9. klo 17.30 (Marttilankatu 12, Sastamala). Tapaamisen yhteydessä pääsee myös tutustumaan museon perusnäyttelyyn.

Tänä vuonna toimintansa aloittanut verkosto kokoaa yhteen yksityishenkilöitä, yrityksiä, yhdistyksiä ja muita tahoja, jotka toimivat Pirkanmaalla kirjallisuuden parissa. Mukana on esimerkiksi kirjakauppojen, kustantajien, kirjastojen, kirjamuseoiden, kirjallisuusfestivaalien ja median edustajia sekä opettajia ja kirjailijoita. Meitä yhdistää halu edistää lukemista.

Verkoston kautta voi löytää uusia ideoita ja yhteistyömuotoja. Verkostossa toimiminen ei maksa mitään eikä se velvoita mihinkään. 

Syksyn tapaamisessa on tarkoitus pohtia verkoston tulevaisuutta eli esimerkiksi sitä, millaiset yhteistyökuviot olisivat mahdollisia pirkanmaalaisten kirjatoimijoiden kesken. Voisimme myös miettiä, onko tarvetta yhteiselle näkyvyydelle tai ilmeelle. Jo aiemmin suunnittelimme, että voisimme järjestää ensi vuonnakin jonkin yhteisen lukutempauksen. Tänä vuonna järjestimme #koskamäluen-kampanjan, josta voit lukea lisää täältä.

Kahvitarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittautumaan tapaamiseen 19.9. mennessä heli.tuominen@pukstaavi.fi. Muista ilmoittaa myös allergioista.

Käy lisäämässä itsesi verkoston Facebook-sivuille.

<Takaisin

Yksinään ei kukaan nauti edes näkinkengästään.

Tove Jansson

Kuka lohduttaisi Nyytiä?