Uutinen

Tule meille kerho-ohjaajaksi!

Oletko historian tai kulttuuriperintöalan ammattilainen tai opiskelija, tai toimitko esimerkiksi kasvatusalalla? Kiinnostaako sinua kokeilla historiakerhon ohjaamista yläkouluikäisille? Suomen Kulttuuriperintökasvatuksen seura ja Sastamalan museot etsivät ohjaajaa historiakerhoon lukuvuodelle 2020–2021.

Historiakerhon toiminta suunnitellaan yhdessä nuorten kanssa heidän toiveitaan kuunnellen. Kerhossa tutustutaan lähiympäristöön ja kulttuuriperintöön historian, käsitöiden, kuvataiteen, musiikin, ruokien ja leivonnaisten, kirjallisuuden ja tarinoiden tai muistitiedon keräämisen ja pienten retkien avulla.

Työ on osa-aikaista: tunteja on noin 30 lukuvuoden 2020–2021 aikana. Ohjaajalle maksettava tuntipalkka on 40€/tunti. Kulttuuriperintökasvatuksen seura järjestää ohjaajille koulutuspäivän Helsingissä elokuussa 2020.

Tule osaksi tärkeää ja mielenkiintoista kulttuuriperintötyötä!

Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo viimeistään 26.7.2020 sähköpostitse pdf-tiedostona mari.immonen(at)pukstaavi.fi tai postitse Mari Immonen / Suomen kirjainstituutin säätiö, Marttilankatu 12, 38200 Sastamala. Työhaastattelut järjestetään viikolla 32.

Huom. Kesälomien vuoksi lisätietoja vain 9.7. saakka: museonjohtaja Marja Hänninen-Tolvi sähköpostitse (marja.hanninen-tolvi(at)pukstaavi.fi) tai puhelimitse to 2.7. klo 10–11 ja ke 8.7. klo 10–11 (p. 050 313 1414).

Suomen Kulttuuriperintökasvatuksen seura on valtakunnallinen asiantuntijaorganisaatio ja avoin kansalaisjärjestö. Vahvistamme lasten ja nuorten kulttuurista osaamista ja osallisuutta kulttuuriperintöön. Tuemme kasvatus-, opetus- ja nuorisoalan ammattilaisten ja organisaatioiden työtä kulttuuriperintökasvattajina.

Suomen kirjainstituutin säätiö on suomalaisen kirjakulttuurin vahvistaja, lukemisen edistäjä ja kulttuuriperinnön vaalija. Säätiössämme on kolme yksikköä: Suomen Kirjainstituutti, Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi ja Sastamalan seudun museo. Sijaitsemme Suomen kirjapääkaupungissa Sastamalassa, mutta toimintamme on valtakunnallista.

<Takaisin

Kaikki hauska on hyvää vatsalle!

Tove Jansson

Muumipapan urotyöt