Uutinen

Tervetuloa museoihin ja kahvilaan!

Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi ja Sastamalan seudun museo palvelevat ti–la klo 10–16, to 10–18. Kahvila Pukstaavi palvelee ma–la klo 10–16, to 10–18.

Haluamme varmistaa kaikille mukavan ja turvallisen museovierailun, joten museoissa on otettu monipuolisesti huomioon erilaiset terveyteen ja turvallisuuteen liittyvät viranomaisohjeet. Kiitos kun autat meitä tässä työssä:

  • Tulemalla museoon vain terveenä.
  • Huolehtimalla vierailusi aikana hyvästä käsihygieniasta. Meiltä löydät sekä hyvät käsienpesumahdollisuudet että käsidesiä.
  • Säilyttämällä 1–2 metrin etäisyyden muihin asiakkaisiin. Museokohteissa otetaan huomioon asiakasmääristä annetut rajoitukset.
  • Käyttämällä kasvomaskia. Suosittelemme maskin käyttöä tiloissamme. Maskeja voi tiedustella museoiden infoista.
  • Yskimällä nenäliinaan tai hihaan.
  • Välttämällä esineiden tarpeetonta koskettamista. Halutessasi saat meiltä näyttelyyn mukaan kertakäyttöhansikkaat tai voit ottaa jo kotoa mukaasi oman kosketusnäyttökynäsi.
  • Suosimalla korttimaksua.

Museovierailua suunnitellessasi huomioi myös:

  • Pukstaavin Pako museosta -pakohuonepeliin otetaan päivän aikana vain rajallinen määrä pelaajia, joten suosittelemme varaamaan ajan etukäteen: info(at)pukstaavi.fi tai p. 010 3212 950.

Seuraamme aktiivisesti viranomaisten ohjeistuksia ja tilanteen kehittymistä, joten avoinnaoloaikoihin voi tulla muutoksia. Tarkistathan siis ajantasaiset avoinnaoloajat ennen vierailuasi verkkosivuiltamme tai museon infosta.

Lisätiedot museovierailuun liittyen
p. 010 3212 950
info(at)pukstaavi.fi

Lisätiedot kahvilaan liittyen
p. 040 7681 438
pukstaavin.keittio(at)servi.fi

Museoiden ja Kirjainstituutin henkilökunta
Tavoitat henkilökuntamme sähköpostitse ja puhelimitse sekä sopimalla etukäteen tapaamisesta. Katso kaikki yhteystiedot.
---

Huom. Museokortti-asiakkaat: Museokorttien voimassaoloaikaa pidennettiin poikkeustilan alettua automaattisesti 1 kuukaudella. Tämä koskee aktiivisia ja voimassaolevia kortteja, joilla ensimmäinen käynti on tehty ennen 12.3.2020. Viimeinen voimassaolopäivä siirtyi siis 30 päivällä eteenpäin.

<Takaisin

Muuttakaamme metsään ja heittäkäämme hiiteen tämän maailman pauhu.

Aleksis Kivi

Seitsemän Veljestä