Uutinen

Satumainen löytöretki museoon

Tervetuloa viettämään hauska ja rentouttava syyslomapäivä Pukstaavissa ja Sastamalan seudun museossa! Meillä voit piipahtaa pikaisesti vaikka virkistäytymässä Piippalakkien maisemissa -näyttelyn pallomeressä, tai viettää kokonaisen retkipäivän ja istahtaa maittavalle lounaalle Kahvila Pukstaaviin.

Satumainen löytöretki-kierros
Pukstaavin yläkertaan suuntaavalla seikkailuretkellä tehtävänäsi on ratkaista 1–5 rastia. Tarvitset mukaasi rahtusen rohkeutta, oivaltamiskykyä sekä tietenkin onnea! Satumainen löytöretki sisältyy pääsylippuun eli alle 18-vuotiaille se on täysin ilmainen! Rastit sopivat erityisesti alakoululaisille, mutta toimivat isommillekin lapsille. Kysy lisää Pukstaavin museokaupasta.

Seikkailulle näyttelyyn
Pukstaavin näyttely Piippalakkien maisemissa – Pekka Vuoren satukuvitukset kutsuu seikkailemaan satumaisiin metsiin ja pulahtamaan palloavantoon. Pukstaavin päänäyttelyssä lapset viihtyvät vaikkapa satujunan asemalla satuhahmojen matkalaukkuja tutkimassa.

Sastamalan seudun museon Leikiten! Sastamalalaisten puuleluverstaiden tarina -näyttelyssä tutustutaan vanhoihin paikallisiin puuleluihin, ja siellä on mukava lelukauppa, jossa saa leikkiä.

Museot ja kahvila ovat syysloma-aikaan avoinna ti–la klo 10–16, torstaisin klo 10–20. Museoihin on ilmainen sisäänpääsy alle 18-vuotiaille, aikuiset 6 €, eläkeläiset 4 €.
Pääsylippuhinta sisältää molempien museoiden näyttelyt.

<Takaisin

Niin muuttuu maailma, Eskoni.

Aleksis Kivi

Nummisuutarit