Uutinen

Museot ja kahvila on suljettu koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi

Hallituksen päätösten ja suositusten mukaisesti Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi ja Sastamalan seudun museo on suljettu 31.5.2020 asti koronavirustilanteen vuoksi. Päätös sulkemisesta koskee museoiden näyttely- ja kokoelmatiloja, museokauppaa sekä kahvilaa.

Samalla tapahtumasalin varaukset ja muut ryhmäpalvelut perutaan 31.5. asti. Museot ovat yhteydessä kaikkiin varaajiin henkilökohtaisesti.

Lisäksi kaikki museoiden yleisötapahtumat on peruttu 31.5. asti. Museoiden kevään suurin tapahtuma, lapsiperheille suunnattu Museoiden yö, siirretään toukokuulta myöhemmin tiedotettavaan ajankohtaan.

Toteutamme peruttuja tapahtumia mahdollisuuksien mukaan vaihtoehtoisin tavoin. Maria Laakson kirjailijavierailu 19.3. toteutetaan lähetyksenä Instagramissa.

Museorakennusten ollessa suljettu museo elää verkossa. Virtuaaliset näyttelyt löytyvät täältä.
Etäopetukseen soveltuvat oppimateriaalit on kerätty tänne. Museoiden sisällöt näkyvät tulevina viikkoina myös sosiaalisessa mediassa.

Museoiden henkilökunta jatkaa työtään ja on tavoitettavissa sähköpostitse ja puhelimitse.

Seuraamme aktiivisesti viranomaisten ohjeistuksia ja tilanteen kehittymistä. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan verkkosivuillamme sekä Facebookissa.

Lisätiedot koronatilanteesta
Museonjohtaja Marja Hänninen-Tolvi
marja.hanninen-tolvi@pukstaavi.fi
050 313 1414

Tiedustelut yleisötilaisuuksista ja varauksista
info@pukstaavi.fi
010 3212 950

Kokoelmapalvelut
Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi
Emilia Heikkilä
emilia.heikkila@pukstaavi.fi
050 3131 408

Kokoelmapalvelut
Sastamalan seudun museo
Emma Kurki
emma.kurki@pukstaavi.fi
050 3131 416

Huom. Museokortti-asiakkaat: Museokorttien voimassaoloaikaa pidennetään automaattisesti 1 kuukaudella. Tämä koskee aktiivisia ja voimassaolevia kortteja, joilla ensimmäinen käynti on tehty ennen 12.3.2020. Viimeinen voimassaolopäivä siirtyy siis 30 päivällä eteenpäin. Pidennys ei edellytä toimenpiteitä vaan se tehdään automaattisesti kaikille kriteerit täyttäville korteille. Lisäys näkyy korttien tiedoissa viikon sisällä. Lue lisää Museokortin-sivuilta.

<Takaisin

Ele polghe kiria quin sica waicka henues on wehe wica.

Mikael Agricola

Esipuhe Psalttariin