Uutinen

Loppusyksyn kulttuuritorstait viihdyttävät

Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi ja Sastamalan seudun museo tarjoavat taas iloa torstai-iltoihin: olemme syyskaudella 15.8.–19.12.2019 torstaisin avoinna klo 10–18. Museot ja Suomen Kirjainstituutti yhteiskumppaneineen järjestävät myös lähes joka viikko kulttuuritapahtumia torstaiden ratoksi.

Kahvila Pukstaavi palvelee museon aukioloaikoina.

KULTTUURIOHJELMA

Kaikki tapahtumat Pukstaavin salissa, jos ei toisin mainita. Vapaa pääsy!

MARRASKUU
7.11. klo 18 Kansanlauluyhtye Kannon ja irkkuyhtye Fiorin syyskonsertti
Kansanlauluyhtye Kanto ja irkkuyhtye Fior vievät lehtien havinaan ja syksyisen tuulen ääniin. Järj. Kansanlauluyhtye Kanto ja Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi.

14.11. klo 18 Monologien pyörteissä: Peruttu, koska monologikurssi ei toteutunut.

21.11. klo 18 Torikentältä Karausvuoreen
Vammalan seudun Voiman kunniapuheenjohtaja Pauli Pitkäkoski esittelee Sastamalan urheilupaikkoja ja niiden historiaa. Järj. Sastamalan seudun museo.

28.11. klo 18 Kirjailijakahveilla Roosa Rentola
Rentola kertoo tuoreesta teoksestaan ”Kielestä kiinni”. Kirja kuvaa rikostapauksia, joiden selvittämisessä kielentutkijoilla on ollut merkittävä osuus. Järj. Kustannusliike Warelia ja Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi.

JOULUKUU
5.12. klo 18 Tuomas Rimpiläinen: Murha äänikirjassa
Rimpiläinen kertoo uudesta äänikirjasarjastaan Motiivi murhaan. Sarja sisältää alkuperäistä äänimateriaalia tarinankerronnan tukena. Rupattelemme myös äänikirjoista kirjan uutena muotona. Järj. Suomen kirjainstituutti.

12.12. klo 18 Osallistu museonäyttelyn suunnitteluun
Museonjohtaja Marja Hänninen-Tolvi ja amanuenssi Emma Kurki esittelevät Sastamalan seudun museon yhteisöllisen näyttelyprosessin suuntaviivoja. Järj. Sastamalan seudun museo.

Torstaina tavataan!

Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

Huom!
Poikkeuksena ohjelma-ajoista:
MA 11.11. klo 18 Luento Viron itsenäistymisestä
Erkki Aaltosen luento Viron itsenäistymisen vuosista 1918 ja 1991. Museon näyttelyt ja kahvila eivät ole avoinna. Järj. Sastamalan Opisto ja Sastamalan seudun museo

<Takaisin

Min verran meissä on lempeä, sen verran meissä on ijäistä.

Eino Leino

Hymyilevä Apollo