Uutinen

Kurkista ensi vuoden ohjelmaan

Ehditkö jo paeta museon uumenista? Pako museosta -pakohuoneeseen pääsee jännittämään 31.10.2020 asti. Samalla pääsylipulla piipahdat Sastamalan seudun museon Suuressa Urheilunäyttelyssä 31.8. asti, ja tutustut museon karkkipaperikokoelman historiallisiin helmiin 28.5. asti. Sisarmuseomme uusi näyttely Vpl. Pyhäjärvestä avautuu 3.10.2020.

Myös tunnelmalliset Kulttuuritorstai-illat jatkuvat – keväällä tutustut esimerkiksi uusiin kirjailijoihin ja sukellat urheilun maailmaan!

Pakohuoneen hengessä kutsumme Kulttuuritorstaihin vieraaksi 6.2. eturivin dekkarikirjailija Arttu Tuomisen. Lisäksi kahviseuranamme vierailee to 19.3. Taltuta klassikko -teoksella lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-ehdokkaaksi noussut kirjailija ja kirjallisuuden tutkija Maria Laakso. Hän rupattelee kanssamme erityisesti naisklassikoista tasa-arvon ja Minna Canthin päivän kunniaksi.

Suuren Urheilunäyttelyn jäljissä kutsumme sinut torstaina 20.2. osallistumaan Suureen Urheiluvisaan! Tarjolla upeat palkinnot parhaille tietäjille ja arvonta kaikkien osallistujien kesken. Visailu järjestetään Walter’s Pubissa, Aittalahdenkatu 6, Sastamala. Torstaina 26.3. taas on oivallinen tilaisuus oppia pelaamaan shakkia Shakkikerhon opastuksella.

Kulttuuritorstai-iltojen tapahtumat alkavat klo 18.

Torstai on oivallinen museopäivä muutenkin, sillä museot ja Kahvila Pukstaavi ovat torstaisin 9.1.–28.5.2020 avoinna klo 10–18.

Julkaisemme koko kulttuuritorstaiohjelman lähiaikoina.

<Takaisin

Min verran meissä on lempeä, sen verran meissä on ijäistä.

Eino Leino

Hymyilevä Apollo