Uutinen

Kirjailijavieraat puhuvat seksuaalisuudesta

Kirjanystävän illanistujaisissa on tarjolla mielenkiintoista ohjelmaa Pukstaavissa la 1.7. klo 18 alkaen. Illan aikana esiintyy kaksi upeaa kirjailijavierasta, ja musiikista vastaa Ragdoll.

Kirjailijavieraamme Heli Heino ja Nina Honkanen puhuvat seksuaalisuudesta ja siitä kirjoittamisesta.

Nina Honkanen on kirjailija-käsikirjoittaja-seksuaalikasvattaja, joka on mm. toimittanut Ylelle suosittua radio-ohjelmaa Onnelliseksi. Tänä vuonna Honkaselta ilmestyi teos Onnelliseksi – seksuaalisuus läpi elämänkaaren, joka pohjautuu satoihin kuulijakirjeisiin ja haastatteluihin. Honkanen myös kirjoittaa Sexpon #onnelliseksi-blogia ja seksuaalikasvattajana hän vierailee päiväkodeissa, peruskouluissa, lukioissa, ammattiin valmistavissa kouluissa ja ikäihmisten palvelutaloissa.

Heli Heino on media-alan ammattilainen, joka on toiminut mm. paikallislehti Tyrvään Sanomien toimittajana. Häneltä ilmestyi tänä vuonna paljon huomiota saanut Venuksen vuosi, joka on tositapahtumiin perustuva kertomus vaihdevuosi-ikäisen naisen seksuaalisesta heräämisestä ja uudesta rakkaudesta. Teos puhuu seksistä suoraan huumoria unohtamatta ja muistuttaa, ettei koskaan ole liian myöhäistä saada hyvä seksielämä.

Kirjan ystävien illanistujaisten musiikista vastaa Ragdoll eli Venla Ritanen ja V-P. Bäckman. Kahvila Pukstaavi järjestää herkullista maisteltavaa mm. paikallisten juustojen muodossa.

Ilta jatkuu noin klo 20.30 asti. Vapaa pääsy!

<Takaisin

Sanaa päähän vaikka halkonuijalla.

Aleksis Kivi

Seitsemän veljestä