Uutinen

Kasmir, Herbalisti ja Nöpö-Felix lasten ja nuorten suurtapahtumassa

Lasten ja nuorten kulttuuritapahtuma Sastamalassa

Sastamalassa järjestetään Lasten ja nuorten kulttuuriviikot syksyllä 2019 teemalla “Ympäristö”.
Kulttuuriviikot vierailevat kaikkien Sastamalan koulujen 1.–9. luokilla syksyn 2019 aikana.
Lapsille ja nuorille järjestetään ikäluokittain eri teemaisia työpajoja. Myös Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi, Sastamalan seudun museo ja Suomen Kirjainstituutti ovat mukana järjestämässä kulttuuriviikkoja!
Mukana järjestämässä myös Kirjastopalvelut, Kulttuuripalvelut, Liikuntapalvelut, Musiikkiopisto, Nuorisopalvelut, Perusopetus, Sastamalan Nuorisovaltuusto ja Sastamalan Opisto.

Kulttuuriviikot huipentuvat lauantaina 23.11.2019
Lauantaina 23.11.2019 Sylvään koululla järjestetään Lankku- ja Omafilmi-tapahtumat. Illan päättää Vexve-areenalla järjestettävä Sykerock.
Lankun ympäristöteema tuo vuonna 2019 paikalle mielettömiä, ajatuksia herättäviä ja aisteja kutkuttavia esiintyjiä ja työpajoja. Pääesiintyjinä ilahduttavat tubettajat Herbalisti ja Ilona, nuoremmalle (ja vanhemmallekin) väelle on tarjolla hulvaton lastenmusiikkiyhtye Orffit ja lastenkirjoista tutut tassuttelijat Maukka ja Väykkä. Saamme myös jännittää Sastamalan Sanataituri 2019 -kirjoituskilpailun finaalia ja ihailla Sastamalan Musiikkiopiston nuorten taiteilijoiden soitantaa.

Lue lisää: www.sastamalankulttuuriviikot.fi.

<Takaisin

Muuttakaamme metsään ja heittäkäämme hiiteen tämän maailman pauhu.

Aleksis Kivi

Seitsemän Veljestä