Uutinen

Expressbussilla pääset Pukstaaviin 10€ hintaan kaikkialta Suomesta

Oletko pohtinut matkaa Sastamalaan?
Museokorttia näyttämällä kaikki matkat Expressbus-vuoroilla maksavat vain 10€ koko kesän ajan.
Noin 200 000 keltaisen kortin omistajalle on tarjolla houkutteleva mahdollisuus tutustua vaikkapa Pukstaavin ja sisarmuseomme Sastamalan seudun museon näyttelyihin edulliseen matkahintaan.

Kaupunkien väliset bussimatkat maksavat Expressbus-vuoroilla Museokorttia näyttämällä vain 10€ koko kesän (3.6.–31.8.2019). Edun saa ostamalla matkalipun kuljettajalta ja näyttämällä ostotilanteessa keltaisen Museokorttinsa. Etu ei ole saatavilla verkkokaupasta.

Lue tarjouksesta lisää Museot.fi -sivuilta.

Suomalaisen kirjan museo Pukstaavissa pääset museokortilla ilmaiseksi kaikkiin näyttelyihin - myös museon Pako museosta -pakohuoneeseen. Samalla retkellä on kätevä piipahtaa myös pihassamme sijaitsevassa Sastamalan seudun museossa, johon pääsee samalla lipulla.

Yhdistä visiittiin myös leikkihetki viereisessä Herra Hakkaraisen talossa, tai nautiskele musiikista tunnelmallisilla Sastamala Gregoriana -festivaaleilla. Lisää vinkkejä paikallisista kohteista löydät täältä. Huomaathan, että kaikki kohteet eivät sijaitse aivan kävelymatkan päässä museosta.

<Takaisin

Elämä onkin vallan naurettavaa, jos sen vakavasti ottaa.

Maria Jotuni

Tohvelisankarin rouva