Uutinen

Bussilla Pukstaaviin kympillä kaikkialta Suomesta

Oletko pohtinut matkaa Sastamalaan?
Museokorttia näyttämällä kaikki matkat Expressbus-vuoroilla maksavat vain 10€ myös syksyn ajan (22.12. saakka).
Noin 200 000 keltaisen kortin omistajalle on tarjolla houkutteleva mahdollisuus tutustua vaikkapa Pukstaavin ja sisarmuseomme Sastamalan seudun museon näyttelyihin edulliseen matkahintaan.

Kaikki paikkakuntien väliset bussimatkat maksavat Expressbus-vuoroilla Museokorttia näyttämällä vain 10€. Edun saa ostamalla matkalipun kuljettajalta ja näyttämällä ostotilanteessa keltaisen Museokorttinsa. Etu ei ole saatavilla verkkokaupasta.

Katso edun piiriin kuuluvat reitit ja aikataulut ExpressBusin omilta sivuilta. ExpressBus -vuoroja liikennöivät Länsilinjat, Paunu ja Pekolan liikenne.

Lue tarjouksesta lisää Museot.fi -sivuilta.

Suomalaisen kirjan museo Pukstaavissa pääset museokortilla ilmaiseksi kaikkiin näyttelyihin - myös museon Pako museosta -pakohuoneeseen. Samalla retkellä on kätevä piipahtaa myös pihassamme sijaitsevassa Sastamalan seudun museossa, johon pääsee samalla lipulla.

Yhdistä visiittiin myös leikkihetki viereisessä Herra Hakkaraisen talossa, tai nautiskele herkullinen lounas Kahvila Pukstaavissa. Lisää vinkkejä paikallisista kohteista löydät täältä. Huomaathan, että kaikki kohteet eivät sijaitse aivan kävelymatkan päässä museosta.

<Takaisin

Onpa tässä elämässä elämää ja maailmassa maailmaa.

Aleksis Kivi

Seitsemän veljestä