Uutinen

Aamujoogaa ja runoja museossa

Sastamalan Opiston syyskauden kurssit hurahtavat käyntiin lähiviikkoina.

Pukstaavin näyttelyssä järjestetään tuttuun tapaan virkistävä aamujooga tiistaisin klo 7.30–8.30. Kurssilla tehdään kehoa ja mieltä virkistäviä sekä liikkuvuutta, voimaa ja tasapainoa kehittäviä harjoituksia hengitykseen keskittyen. Kurssin opettajana toimii Soili Elovaara-Laakso. Kurssi alkaa 12.9. ja sinne pitää ilmoittautua 5.9. mennessä.

Lisäksi tarjolla on opiston ja Pukstaavin yhteinen Kaikuja Suomesta -työpaja, jossa tutustutaan Pukstaavin omaan runomittaan kaikuun ja kirjoitetaan suomiaiheisia kaikuja. Tule rohkeasti mukaan, vaikka et olisi kirjoittanut runoja aikaisemmin! Kurssi järjestetään 3.10. klo 15.30–17.45 ja sen opettajina toimivat Tiina Laaninen ja Sanna Asikainen. Tälle kurssilla tulee ilmoittautua viimeistään 26.9.

Sastamalan seudun museossa puolestaan järjestetään luento Ilmataistelut Suomen taivaalla 6.11. klo 19–21 (tätä ennen klo 18–19 erityisesti lukiolaisille suunnattu esitelmä kotiseutumme miesten ja naisten jatkosodasta). Mukana taistelulentäjä, lentokoneiden asiantuntija, veteraaneja, sota-ajan nuoria ja nykyajan lukiolaisia. Opiston, veteraani- ja reservijärjestöjen, museon sekä Tyrvään seudun Kotiseutuyhdistyksen järjestämään tilaisuuteen on vapaa pääsy!

<Takaisin

Onnetarta on tartuttava hiuksista hänen rientäessään ohitse.

Mika Waltari

Ihmiskunnan viholliset